Escrit per: Generaciˇ digital


El programa d'aquest dissabte ens ha servit per conŔixer les iniciatives que han guanyat els nostres fantÓstics trofeus dels Premis Generaciˇ digital 2014 que han anat a parar a Foodini i Cookbooth.Pots recuperat el programa en dues hores a travÚs del nostre podcast.I tambÚ pots fer-ho secciˇ per secciˇ.I diumenge tambÚ hem obert un dossier dedicat als mechas amb Oriol Estrada, Francesc Xavier Blasco i Xavier Carmaniu.
Categories: GD radio
Escrit per: Generaciˇ digital
Aquest dissabte darrer programa de la temporada on durant la primera hora, coneixerem als guanyadors de la tercera ediciˇ dels Premis Generaciˇ digital, Foodini i Cookbooth.
A mÚs, a la segona hora de programa, final de festa amb tots els nostres colĚlaboradors. Diumenge tambÚ emetrem el darrer episodi de la temporada de GDDossier, dedicat aquesta setmana a els mechas, els robots tripulats.Generaciˇ digital s'emet els dissabtes de 16:00 a 18:00 i el GDDossier els diumenges de 17:00a 18:00 a Catalunya RÓdio i estÓ presentat per Albert Murillo.
Categories: GD radio
Escrit per: Generaciˇ digital
Els redactors i colĚlaboradors del Generaciˇ digital de Catalunya RÓdio i el Canal 33 han dicidit amb els seus vots que els guanyadors de la tercera ediciˇ dels Premis Generaciˇ digital sˇn:

MILLOR INICIATIVA TEMPORADA 2013/2014

FOODINI, una impressora de menjar capaš d'imprimir galetes, espaguetis o plats mÚs elaborats amb qualsevol forma. Podeu veure el reportatge al Canal 33 en aquest salt

MILLOR APLICACIË TEMPORADA 2013/2014

COOKBOOTH, L'aplicaciˇ va ser creada a Barcelona i acumula milers de receptes de mÚs de 130 pa´sos. Podeu veure el reportatge al Canal 33 en aquest salt.

Aquest dissabte al programa de Catalunya RÓdio a les 16:00 entrevistarem en directe als seus creadors. Felicitats!

(*) Els Premis Generaciˇ Digital 2014 sˇn uns reconeixements sense dotaciˇ econ˛mica que pretenen servir dĺaltaveu i popularitzar lĺexcel.lŔncia en les activitats digitals que es desenvolupen a Catalunya.


Categories: GD radio
Escrit per: Generaciˇ digital
L'Eli Sßnchez, l'Albert Murillo, la Gina Tost, el Pau Font, La N˙ria Font, el Francesc Xavier Blasco, la Raquel Ligero i el Roger Serˇ s'ho estan pensant molt. La Lisi AndrÚs i el LluÝs Marquina tambÚ, encara que no surtin.Categories: GD radio
Escrit per: Generaciˇ digital
Sovint les Ovelles sˇn jocs dolentÝssims, per˛ altres vegades simplement sˇn extravagants rareses que ens deixen bocabadats per la ins˛lita selĚlecciˇ de la seva temÓtica!.

"Goat Simulator" ens permet ser una cabra! Per˛ no una pacÝfica cabra que pastura per la muntanya, no, si el Mal encarnat en 4 potes una llengua i 2 banyes. El nostre objectiu es sembrar el caos per allÓ on passem i divertir-nos fent-ho!

Un joc per Steam ple de mancances i errors que els seus propis programadors reconeixen, per˛ que s'estÓ fent un forat entre els jugadors precisament er aix˛, per la diversiˇ esbojarrada que proposa!

Jutgeu vosaltres si Ús una joia o si es mereix ser la nostra "Cabra" Negra ;)Categories: GD radio
Escrit per: Generaciˇ digital


Parlarem de la tercera ediciˇ dels Premis Generaciˇ digital i debatrem de l'actualitat de la setmana relacionada amb la tecnologia i l'oci electr˛nic. En Francesc Xavier Blasco ens obrirÓ la Finestra dispersa dedicada als continguts que consumin en les nostres pantalles.
Durant la segona hora entrevistarem a N˙ria Coll, Responsable d'Investigaciˇ i disseny de FÓbrica Futur Barcelona i el creador Jordi Valls responsable de relacions personals. i a Jordi Valls per parlar de la iniciativa Fabrica Futur Barcelona. A mÚs la Gina Tost ens oferirÓ els seus Favorits i en Roger Serˇ ens explicarÓ que ha passat a iCat.cat.A mÚs diumenge obrim un nou dossier del Generaciˇ digital parlant del futbol i totes les seves relacions amb les pantalles. Ho parlarem amb el periodista esportiu de la casa Ricard Torquemada.

Generaciˇ digital s'emet dissabte de 16:00 a 18:00 i Generaciˇ digital Dossier s'emet els diumenges a les 17:00. Presentat per Albert Murillo


Categories: GD radio
Escrit per: Generaciˇ digital


Per tercer any consecutiu, el programa de Catalunya RÓdio i el Canal 33 Generaciˇ digital, ofereix el premi a millor INICIATIVA i millor VIDEOJOC/APLICACIË de la temporada 2013/2014.

En les dues primeres edicions d'aquest premi i que pots trobar aquÝ i aquÝ, el programa ha valorat aquestes iniciatives i aplicacions de totes les empreses que ens han acompanyat i donat a conŔixer el seu producte en el nostre programa televisiu i radiof˛nic.

DesprÚs del salt, pots veure la llista d'aquests nominats, que han estat elegits en una primera selecciˇ. La setmana vinent publicarem el nom dels dos guanyadors, en una votaciˇ on hi participen tots els redactors del Generaciˇ digital.

GrÓcies a tots els participants pel vostre producte i fer enriquir el nostre programa

(*) Els Premis Generaciˇ Digital 2014 sˇn uns reconeixements sense dotaciˇ econ˛mica que pretenen servir dĺaltaveu i popularitzar lĺexcel.lŔncia en les activitats digitals que es desenvolupen a Catalunya.

» Text complet

Categories: GD radio
Escrit per: Generaciˇ digital


Recupera tot el contingut que hem radiat a Catalunya RÓdio grÓcies als nostres podcasts. Dissabte, Gamelab, Unlocked! i Google I/O.

I les seccions per bocinets:

I diumenge vam obrir un dossier per parlar de l'humor porc i incorrecte.

Categories: GD radio
Escrit per: Generaciˇ digital


La desena ediciˇ de la Fira Gamelab, passarÓ a la hist˛ria per les sales al mÓxim de gent, per la constÓncia que la ind˙stria del videojoc estÓ en un dels seus millors moments i per la reivindicaciˇ, a travÚs dels ponents internacionals, de l'artista que fa el videojoc.
DemÓ dissabte al Generaciˇ digital, explicarem tot el que ha donat la fira i la experiŔncia viscuda per la Gina Tost entrevistant a Kim Swift, creadora de Portal.O la que va tenir l'Albert Murillo entrevistant a Inafune-san, pare (o fill com va dir ell) del personatge mÝtic de videojocs Megaman.
A Catalunya RÓdio a partir de les 16:00 i amb l'ajuda tambÚ d'Oriol Boira, de TV3, analitzarem els moments claus de la Fira.
Categories: GD radio
Escrit per: Generaciˇ digital


Aquest dissabte, entrevistem a la gent de la empresa Periferia Creative, que han fet el seu primer videojoc anomenat UNLOCKED!. A mÚs farem un repÓs exhaustiu de Gamelab i explicarem les novetats aninciades per google en els seu sistema operatiu Android.El programa Generaciˇ digital dossier parlarÓ de l'humor mÚs brut i polÝticament incorrecte.

Generaciˇ digital s'emet el dissabte de 16:00 a 18:00 i GDDossier diumenge de 17:00 a 18:00. Presentat per Albert Murillo.

Categories: GD radio
Anterior

Enllašos patrocinats