Escrit per: Generació digital
Aquesta setmana descobrim el Perfil digital de l'Albert Om. Us expliquem el problema de seguretat dels USB i us donem consells per protegir l'ordinador. Sortim al carrer per provar les bàscules wifi.

Categories: GD TV
Escrit per: Generació digital
Aquí us deixem el rànquing d’aquesta setmana sobre com evitar que s’infecti el nostre ordinador de virus i programari maliciós:
I com us vam prometre al programa, afegim després del salt alguns enllaços que segur que us poden ser útils!

» Text complet

Categories: GD radio , Extres , GD TV , Pràctics
Escrit per: Generació digital
Categories: GD TV , Entrevistes , Extres
Escrit per: Generació digital
Aquesta setmana descobrim el 'Perfil digital' de l'actor Cesc Casanovas. Berto Romero i Love of Lesbian ens presenten una nova xarxa social per comunicar-se amb els fans i entrevistem el mestre dels efectes especials Pablo Helman.

Categories: GD TV
Escrit per: Generació digital


Encara ara, resonen els xiulets i sorolls dels aparells de la gent d'Instròniks. A més hem parlat també d'esdeveniments que han passat aquest cap de setmana relacionats amb els videojocs i la robòtica.
Com cada setmana et posem un cop de clic, tots els continguts junts i per separat.
A gaudir!

Categories: GD radio
Escrit per: Generació digital
Avui la nostra Ovella és molt particular doncs, com en anteriors ocasions, també surten ovelles!

És el joc de misteri, horror i lògica: CATHERINE del que se’n va parlar força quan va sortit el 2012 per PS3 i 360.

De la Japonesa ATLUS, aquest joc ( que ha obtingut puntuacions boníssimes com 9/19 a IGN o a Eurogamer) és MOOOLT extrany. Immersos en la vida amorosa en crisis d’un home de mitjana edat que es debateix entre la proposta de matrimoni amb la seva nòvia de sempre: KATHERINE de 32 anys, o la relació despreocupada amb la jove CATHERINE de 22 anys.

La tensió que viu el nostre protagonista es converteix en malsons on ha d’escalar una torre competint amb altres ànimes condemnades en forma d’ovella. A més, el joc en farà preguntes que decidiràn amb quina de les dos noies acanem al final del joc, i que a més ens mostra les respostes que han escollit la resta de jugadors del joc.

Un joc molt rar, però interessant. D’aquells que o t’encanta o l’odies, i per això és la nostra Ovella Negra!
Categories: GD radio
Escrit per: Generació digital


Aprofitant que avui s'estrena a les pantalles grans la nova pel·lícula de les Tortugues Ninja, publiquem una entrevista que Francesc Xavier Blasco va fer en el darrer Saló del Còmic a Kevin Eastman, un dels creadors de les Tortugues Ninja i Ciro Nielli, productor en cap de les Noves Tortugues Ninja.És una entrevista en anglès i teniu la possibilitat, després del salt de llegir íntegra la entrevista en català.

» Text complet

Categories: GD radio
Escrit per: Generació digital

Aquesta setmana descobrim una tecnologia que hi ha sota terra, la de les clavegueres. Coneixem el perfil digital d'Ana Boadas i entrevistem un dels responsables de la plataforma de música online Spotify.

Categories: GD TV
Escrit per: Generació digital


Una setmana més Generació ha parlat de l'entreteniment i la cultura digital. Aquesta setmana hem aprofundit en el perquè del Nobel de Física del Led Blau o de la iniciativa Sangakoo, que ensenya matemàtiques de forma col·laborativa.

Aquí pots trobar el programa sencer i per parts de totes les nostres seccions.Categories: GD radio
Escrit per: Generació digital
Aquesta setmana ens endinsem als tallers de la Sagrada Família per veure com les impressores 3D han revolucionat la feina dels arquitectes que hi treballen. Resolem dubtes sobre les garanties dels dispositius i entrevistem Sara Pi i Lidia G.Categories: GD TV
Anterior

Enllaços patrocinats