Escrit per: Generaciˇ digitalDediquem el programa prÓcticament en exclusiva a la diada de Sant Jordi. Aix˛ vol dir que ens fixem en la manera com la tecnologia ha entrat en el mˇn dels llibres (i dels escriptors), per˛ tambÚ reservem un espai a l'amor. Si Sant Jordi Ús un bon dia per fer aflorar l'amor que portem a dins, les aplicacions poden ajudar-nos a aconseguir-ho. Aquesta setmana, el perfil digital que descobrim Ús el d'en Peyu de l'"APM?".
Categories: GD TV
Escrit per: Generaciˇ digital


Aquesta setmana fem "Generaciˇ digital" envoltats de llibres per celebrar el Sant Jordi com cal! Ens preguntem com ha influit la tecnologia en els escripors i enfrontem en un duel sense precedents Jordi Sierra i Fabra, defensor de la llibreta i el bolÝgraf, i Daniel Vßzquez SallÚs, un fan del portÓtil.

Descobrim quŔ sˇn els Booktubers i quins sˇn els que tenen mÚs grÓcia de la xarxa. A mÚs, us ensenyarem una nova manera de publicar-los, grÓcies a internet.

TambÚ ens posem romÓntics per recomanar-vos les millors aplicacions per mantenir viu l'amor. I ens farem un tip de riure amb en Peyu, que ha respost amb molta grÓcia el nostre test digital.

El programa s'emet dimarts, 22 d'abril, a les 23.10, i estÓ presentat per LluÝs Marquina.
Categories: GD TV
Escrit per: Generaciˇ digital


AquÝ pots trobar les dues hores de programaciˇ especial Setmana Santa que vam emetre aquest dissabte.

Recordeu que podeu descarregar tots els nostres programes a travÚs d'RSS, iTunes o escoltar els audios.
Categories: GD radio
Escrit per: Generaciˇ digital


Aquest proper dissabte, emetrem un programa especial a Catalunya RÓdio on a la primera hora, els nostres colĚlaboradors Gina Tost, Pau Font i Roger Serˇ, ens proposaran continguts de cultura digital per aquests dies de festa.
I durant la segona hora de programa obrim una ediciˇ Dossier on parlarem amb Xavier Carmaniu i Francesc Xavier Blasco de les ressistŔncies her˛iques. A mÚs tindrem la sort de comptar amb la presŔncia a l'estudi dels creadors del c˛mic 1714 Baluard, Cels Pinyol i └lex Santalˇ.

Generaciˇ digital s'emet el dissabte 19, de 16:00 a 18:00 a Catalunya RÓdio. Presentat per Albert Murillo.
Categories: GD radio
Escrit per: Generaciˇ digital


Aquesta setmana, com sempre, alguns dels integrants del programa han participat en alguns programes de Catalunya RÓdio. La Gina Tost, va parlar a l'estudi 1 amb la gent de La Tribu sobre les ulleres de Google, que aquesta setmana han sortit a la venda a els Estats Units.L'Albert Murillo participa, cada dimarts, a la secciˇ de El MatÝ de Catalunya RÓdio anomenada Clicats, amb Albert Cuesta i GenÝs Roca on aquesta setmana es parlava de com organitzar les vacances mÚs barates.L'Albert tambÚ participa a Els Experts d'iCat.cat on, per exemple, va parlar del videojoc Papers Please.

Categories: GD radio
Escrit per: Generaciˇ digital


Amb l'inici de la nova temporada de la sŔrie "Joc de Trons" es fa patent que el seu abast arriba molt mÚs enllÓ de l'aficionat al gŔnere. Si mai us havia interessat aquest escenari per a l'aventura per˛ amb l'obra de George R. R. Martin heu descobert que pot ser mÚs interessant del que imaginÓveu, per quŔ no donar-li tambÚ una oportunitat als videojocs que succeeixen en mons de fantasia medieval?

Des de jocs de rol purs i durs a estratŔgia, aventures d'acciˇ o multijugadors massius. L'entorn de Fantasia Heroica te jocs per a tots els gustos i us animem a que aquestes vacances de Setmana Santa els proveu.

» Text complet

Categories: GD radio
Escrit per: Generaciˇ digital


Visitem estudiants que estan creant els robots del futur. TambÚ ens fixem en una xarxa social per als mÚs cuinetes. El perfil digital, el dediquem al cantant Joan MasdÚu. I detallem quŔ hem de fer per esborrar les dades dels aparells que ja no volem, tant si sˇn per llenšar com si sˇn perquŔ els faci servir alg˙ altre.
Categories: GD TV
Escrit per: Generaciˇ digital


Heu pensat mai com seria la vostra vida si tinguÚssiu, per exemple, un robot que us ajudÚs a planxar? De moment no nĺhem trobat cap. El que sÝ hem trobat Ús un robot humanoide que han fet uns estudiants de La Salle i estÓ en fase de proves. Encara no lĺhan ensenyat a fer les feines la casa, per˛ sap parlar mÚs de 30 idiomes. Us ho ensenyem en el programa dĺaquest dimarts.

TambÚ coneixerem una xarxa social per als mÚs "cuinetes". Es diu Cookboth i us permet intercanviar receptes amb els millors xefs i que ells puguin veure, i qui sap si tambÚ fer, les vostres.

El perfil digital dĺaquesta setmana el dediquem al cantant Joan MasdÚu, que ens ha confessat que estÓ tot el dia pendent de les xarxes socials, especialment del seu Facebook! I sabrem quŔ hem de fer per esborrar les dades dels aparells que ja no volem, tant si sˇn per llenšar com si sˇn perquŔ els faci servir alg˙ altre.

Aix˛, els vÝdeos sorprenents dĺinternet i els favorits de la Gina, el dimarts 15 dĺabril a les 23:04 al 33, presentat pel LluÝs Marquina.
Categories: GD TV
Escrit per: Generaciˇ digital


Ja pots descarregar el programa de dissabte de Catalunya RÓdio per seccions a travÚs de la nostra zona del portal. La primera i segona hora i tambÚ les seccions per separat.

Categories: GD radio
Escrit per: Generaciˇ digital


Aquest dissabte i desprÚs d'unes setmanes d'abscŔncia degut al futbol tornem a les ones amb tants temes que augurem un programa amb molt de ritme. Un ritme marcat per la iniciativa catalana AudioSnaps, on parlarem a la tert˙lia de les ulleres de Google que surten a la venda, de la devallada anunciada dels telŔfons BlackBerry o dels continguts anunciats al SONAR+D del Sonar Festival. Ho farem amb la companyia d'en TomÓs Manzanares, creador i membre del bloc i podcast sobre Apple i Tecnologia: mossegalapoma.cat i amb Rafel Perez, President de l'associaciˇ DBUG i coordinador del espai ClubSprite.

Com sempre, la Gina Tost, Elisabet Sßnchez, Francesc Xavier Blasco, Pau Font i Roger Serˇ ens acompanyaran amb les seves seccions respectives.

Generaciˇ digital s'emet aquest dissabte a les 16:00 i estÓ presentat per Albert Murillo
Categories: GD radio
Anterior

Enllašos patrocinats