Escrit per: Generació digitalVisco perpretava el 1999 aquesta barbaritat per a la divisió arcade de SNK. Sí, un joc de NEoGeo tot i que mai va tenir versió per a la consola - cosa que no ens sorprén.
Afusellant de manera molt descarada el clàssic de Konami Pop’n’TweenBee, el Captain Tomaday és un shooter vertical on el nostre tomàquet dispara els seus punys contra tota mena d’enemics més i més absurds. Sí, si alguna cosa el pot redimir és que és un joc de naus deliciosament absurd a l’estil del Parodius o el Keio FLying Squadron.

Esberginies-copter, robots llença naps, raspes de sardina, mini-godzilles i altres bajanades seran els nostres enemics. Us deixem aquest vídeo per jutjar vosaltres mateixos si es mereix o no ser la nostra Ovella Negra!
Categories: GD radio
Escrit per: Generació digital
Iniciem un reportatge en 3 parts sobre el fenomen dels videojocs amb figuretes. Aquests Nadals la línia INFINITY 2.0 i les noves Nintendo AMiibo se sumaran a la veterana sèrie SKYLANDERS d'Activision.

I avui parlem de Disney INFINTY
I a continuació teniu tota la informació que us cal!

» Text complet

Categories: GD radio , Còmics , Super Herois
Escrit per: Generació digital
"Generació digital" descobreix el perfil digital del còmic i dibuixant Joaquín Reyes. També ens acostem als dispositius de mobilitat personal i descobrim el paper de la tecnologia en la història del cinema.I a continuació us posem tots els vídeos del programa!


» Text complet

Categories: GD TV
Escrit per: Generació digital


Què fàcil és recuperar el programa de Catalunya Ràdio de dissabte via podcast. Pots escoltar el programa sencer si vols.Ho pots, directament, escoltar només les seccions que més t'interessin.Categories: GD radio
Escrit per: Generació digital
CHU-LIP és el nom de la nostra Ovella Negra d'avui i el joc gira entorn a un tema molt romàntic: ELS PETONS.

De l'any 2002 per a PS2, Chu Lip, va arribar a ser comercialitzat a occident, en concret als USA el 2007. Compte amb l'argument!!

Per aconseguir la noia dels nostres somnis hem de guanyar certa reputació i fer-nos simpàtics amb la gent del poble, i quina millor manera que anar-los perseguint per fer-los petons! Sí, a tothom amb qui ens creuem!! Ara, no serà fàcil. Algunes persones ens demanaran cumplir certes missions abans de deixar-se petonejar i a més recuperar una carta d'amor per la nostra estimada que ha sigut robada i trencada en 3 parts.

Això que a nosaltres ens sembla molt absurd, es va fer així per intentar conscienciar a la societat japonesa sobre la necessitat de fer-se petons en públic, una cosa que nosaltres veiem molt normal però que en terres nipones les mostres d'afecte en públic encara estan revestides de cert tabú.

Categories: GD radio
Escrit per: Generació digital
El fotògraf Jordi Saragossa ens ajuda a escollir la millor càmera en funció de les nostres necessitats. "Generació digital" també visita l'immens centre logístic d'Amazon a Madrid.
A continuació teniu tots els vídeos emesos durant el programa!

» Text complet

Categories: GD TV
Escrit per: Generació digital


Yu Suzuki és un nom indissolublement lligat a SEGA, i com a productor i director responsable directe d'alguns dels èxits més sonats de les sales recreatives.
Space Harrier, Hang On, Out Run o After Burner regnaven als arcades als anys 80, i la revolució poligonal dels 90 no hauria estat possible sense que Virtua Racing trenqués motllos l'any 92 seguit de VFighter o VirtuaCop.

El tombant de segle ens regalava gràcies a Yu Suzuki un dels videojocs més captivadors que s'han fet mai: Shenmue, una trilogia inacabada que encara avui suscita milers de comentaris a fòrums i cada aparició pública de Suzuki, rumors de l'anunci de l'esperadíssima tercera part.
A GameLab 2014, Yu Suzuki va venir per recollir el premi Llegenda a la seva carrera.

Agraïm la traducció del japonès al castellà a Shigeko Suzuki Maite.
Per respecte a l'entrevistat i als oients que vulgueu escoltar la seva veu, hem deixat sencera la seva resposta en l'idioma original de la qual sentireu la traducció just després.


Categories: GD radio
Escrit per: Generació digital
Aquesta setmana veurem com els "drones" poden servir per localitzar víctimes en situacions d'emergència. Descobrirem el "Perfil digital" de l'Enric Company, organitzarem la nostra col·lecció de còmics amb Whakoom i provarem la nova generació de càmeres esportives.

Categories: GD TV
Escrit per: Generació digital
Avui hem acabat el programa amb el vídeo fet pels investigadors de l'Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona per recaptar fons per a la recerca. Gaudiu-lo sencer!

Categories: GD TV
Escrit per: Generació digital


Aquesta setmana parlem de Pokémon, del Saló del Manga, d'aplicacions, del Mira Festival i de moltíssimes coses més.
Ho pots recuperar a partir d'aquests widgets.

Categories: GD radio
Anterior

Enllaços patrocinats